Skip to main content
test
Ravitsemistyöntekijän sijaisuus REDUn ravintolapalveluihin - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Etsimme työyhteisöömme REDUn ravintolapalveluihin opiskelijaravintola Aikkariin (Jänkätie, Rovaniemi) RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN SIJAISTA. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.10.2024.

Ravitsemistyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm: - monipuoliset kassa- ja asiakaspalvelutehtävät - kahvila-, kokoustarjoiluiden valmistus ja esillelaitto - aamupalan ja salaattien valmistaminen ja astiahuolto - sekä muut keittiön tehtävät

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti ma-pe klo 6.00 -16.00.

Ravitsemistyöntekijältä edellytämme alan koulutusta.

Tehtäviä täytettäessä arvostamme: - iloista ja joustavaa asiakaspalveluasennetta - innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä - kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin - oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, henkilökuntaetu Santasportin palveluihin). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen viiden kuukauden koeaika.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 12.12.2023 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.redu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Arja Saarela-Sorri, p. 040 120 7601, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lisätietoja

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut koostuvat REDUn koulutusyksiköiden ja Lapin Urheiluopiston Santasport Ravintolamaailman asiakkaiden, opiskelijoiden ja henkilöstön ravitsemispalveluista.

Lisäksi ravintolapalvelut tuottavat kokous-ja ateriapalveluita sekä muita tilaus-, edustus- ja juhlapalveluita Rovaniemen koulutuskuntayhtymän sisäisille ja ulkoisille asiakkaille.


Osoite: Jänkätie 1, 96300 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat