Ravitsemusterapeutin sijaisuus, LKS Rovaniemi

Hakuaika päättyy  10.7.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana ravitsemusterapeutin sijaisuus!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Haemme tiimiimme ravitsemusterapeuttia työpariksi aikuispotilaiden hoitoon ajalle 1.9.2024-31.8.2025. Työ sijoittuu Rovaniemelle Lapin keskussairaalan sisätautiklinikan yksikköön. Haemme alastaan innostunutta ja kehitysmyönteistä ravitsemusterapeuttia, jolla on itsenäinen työote. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä tiimissä niin kollegoiden kuin muun hoitohenkilökunnan kanssa.

Lapin keskussairaalassa hoidetaan monipuolisesti erilaisia potilasryhmiä. Suuntautuminen oman mielenkiinnon mukaisesti tiettyihin potilasryhmiin on sovittavissa. Potilastyön lisäksi työnkuvaan kuuluu moniammatillista yhteistyötä ravitsemushoidon kehittämisessä, hoitohenkilökunnan kouluttamista sekä ravitsemusmateriaalin tuottamista.

Työssä saat kollegiaalisen tuen. Panostamme myös laadukkaaseen perehdyttämiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua oman mielenkiinnon mukaisesti. Tehtävässä on liukuva työaika ja työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.
Henkilökuntaetuna tarjoamme mm. Smartum -hyvinvointi- ja liikuntaedun sekä mahdollisuuden vuokrata Laphan mökkejä ympäri Lappia.

Hakijalta edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukaista laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyyttä.

Ravitsemusterapeutin tehtäväkohtainen palkka on 3900 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen ja HYVTES:in mukaisesti.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 10.7.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Ylilääkäri Annika Olli, annika.a.olli@lapha.fi, puh. +358400942979

Ravitsemusterapeutti Dienh Hong, dienh.hong@lapha.fi, puh +358406139988

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan