Skip to main content
test
Ravitsemusterapeutti - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin keskussairaalan ravintopalveluissa on haettavana 27.5.2022 klo 15.00 mennessä


RAVITSEMUSTERAPEUTIN sijaisuus

Kyseessä on uudelleen haku. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan tai sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuuden kesto 18.6.2023 asti. Myös lyhyemmät sijaisuudet voidaan ottaa huomioon.

Työ painottuu 50 % ravintokeskukseen, jossa ravitsemusterapeutti mm. osallistuu ruokavalioiden toteuttamis- ja annosteluohjeiden laadintaan, vastaa ruoan ja ruokavalioiden ravintosisältöseurannasta, osallistuu elintarvikkeiden hankintasopimusten valmisteluun sekä kouluttaa ravitsemusasioissa. Puolet työajasta sisältää aikuispotilaiden henkilökohtaista ravitsemusohjausta.

Hakijalta edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyyttä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ravitsemushoito-, erikoisruokavalio- sekä elintarviketuntemusta, kokemusta suurtalouskeittiöstä sekä valmiutta osallistua koulutustilaisuuksien kehittämiseen, järjestämiseen ja toteuttamiseen Lapin sairaanhoitopiirin alueella. Potilas- ja ravintopalveluiden työssä tarvitaan myös hyvä suomen kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen
(SOTE-sopimus) perusteella. Sijaisuuteen valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävien hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa on 4 kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ravitsemispäällikkö Sari Salo, 040 482 1605 sekä ravitsemistyönjohtaja Mirjami Päiveröinen, 040 167 6388. Sähköpostitse sari.salo@lshp.fi ja mirjami.paiveroinen@lshp.fi.


Rovaniemellä 5.4.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ravitsemispäällikkö Sari Salo, 040 482 1605 sekä ravitsemistyönjohtaja Mirjami Päiveröinen, 040 167 6388. Sähköpostitse sari.salo@lshp.fi ja mirjami.paiveroinen@lshp.fi.

Lisätietoja

Tukipalveluiden tulosalue, Ravintopalvelut

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat