Skip to main content
test
Ravitsemusterapeutti: Joensuu; määräaikainen (id7148) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 9.2.2023 mennessä RAVITSEMUSTERAPEUTIN osa-aikainen (70%) tehtävä 31.8.2023 saakka.

Siun soten ravitsemusterapiayksikössä työskentelee kahdeksan ravitsemusterapeuttia. Työyhteisössämme huolehditaan toinen toisistamme ja autetaan työkaveria onnistumaan. Haemme mukavaan joukkoomme laillistettua ravitsemusterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Haussa huomioidaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat ravitsemustieteen opiskelijat.

Haussa oleva tehtävä sijoittuu sekä erikoissairaanhoitoon että perusterveydenhuoltoon. Työ on etupäässä normaalia vastaanottotyötä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Työsuhteen jatkuminen määräajan jälkeen on todennäköistä.

Ravitsemusterapeutin tehtäväkohtainen palkka Siun sotessa on 3304,38 €/kk. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Tehtävässä aloitus tapahtuu mahdollisimman pian ja siinä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Kysythän tarvittaessa lisätietoja: johtava ravitsemusterapeutti Mirja Huuskonen puh. 013 330 4175, mirja.huuskonen@siunsote.fi

Joensuussa 23.1.2023

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7148
  • 23.1.2023 - 9.2.2023 23:59
  • KuntaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat