Skip to main content
test
Ravitsemustyöntekijä-laitoshuoltaja - Someron kaupunki

Työ sisältää enimmäkseen ruokahuollon erilaisia työtehtäviä. Siivoustyötä on n. 2h päivässä Työ sijoittuu Joensuun valmistuskeittiölle ja ruokahuollon palvelukeittiölle. Työ sisältää mm ruoanvalmistuksen esivalmistelutyötä ja ruoanvalmistusta, pakkaus- ja varastointityöt, astianpesu- ja siivoustyötä sekä omavalvontaan liittyviä tehtäviä.
Työssä tarvitaan hyvää yhteistyökykyä, palvelukykyä ja itsenäistä ja omatoimista työotetta.
Ruokapalvelutehtävissä valmistetaan aterioita koulu- ja päiväkotikeittiöissä ma-pe yhdessä vuorossa ma-pe klo 6.30-16.00 välisenä aikana.
Kelpoisuusehtona on alan ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Hygieniapassi on välttämätön. Eduksi huomioidaan ravitsemusalan ja siivousalan työkokemus.
Hakemuksen voi jättää Kuntarekry.fi-rekrytointijärjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Teija Tuulimäki, Johtava ruokapalveluesimies, 0447791216 ma-pe klo 9.00-14.30
Saini Pöysti, Siivoustyönjohtaja, 0447792536 ma-pe klo 9.00-14.30

Lisätietoja

Someron kaupunki, Tekninen, Ruokahuolto ja puhtaanapito

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisesta ja monipuolisesta kulttuuristaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. Vireä urheilu- ja kulttuuripaikkakunta tarjoaa monenlaista tekemistä. Somero on savuton työnantaja. www.somero.fi


Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat