REHTORI - Kangasalan kaupunki

REHTORI - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki hakee työhön sitoutuvaa ja kehittämismyönteistä rehtoria Pikkolan yläkouluun (n. 650 oppilasta).

Olet taitava pedagoginen johtaja ja pystyt luomaan hyvät edellytykset vahvalle asiantuntijayhteisölle niin koulun perustehtävän hoitamiseen kuin jatkuvaan kehitystyöhön. Hyvät vuorovaikutus-, esimies- ja johtamistaidot ovat perusedellytys tehtävässä menestymiselle. Vaativan erityisopetuksen tuntemus ja kokemus koulun turvallisuusasioiden edistämisestä katsotaan eduksi. Sinua kiinnostavat myös kuntatason opetustoimen kehittämistehtävät.

Rehtorin kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 luvun 2 mukaisesti. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen 6 kuukauden koeajalla. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valintaprosessissa käytetään soveltuvuusarviointia.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/pikkolan-koulu/

Opetuspäällikkö Merja Lehtonen p. 050-5509084 / merja.lehtonen@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Finnentie 40, Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Tutustu työnantajaan