REHTORI - Raahen kaupunki

REHTORI - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee Pattasten yhtenäiseen peruskouluun rehtoria määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Pattasten koulu on noin 680 oppilaan 1-9 luokkien koulu. Koulussa toimii inkluusioluokkia, erityisryhmiä, pienryhmiä sekä joustavan perusopetuksen luokka. Toiminnassa painottuvat erityisesti yhtenäiskoulun toimintakulttuurin ja yhteisopettajuuden kehittäminen sekä hyvinvoiva kasvuyhteisö.

Etsimme tolokkua ja velekkua rehtoria: innostunutta suunnannäyttäjää, pedagogista osaajaa ja hyvinvoinnin johtajaa, jolla on esimieskokemusta sekä näkemystä yhtenäiskoulun toimintakulttuurista. Arvostamme talous- ja henkilöstöjohtamisen osaamista, kehittämisen intoa ja rohkeutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Raahessa pääset osaksi iloista ja osaavaa kollegajoukkoa, joka tekee yhdessä työtä oppimisen ja kouluhyvinvoinnin puolesta. Tervetuloa luonnostaan ylpeään Raaheen!

Kelpoisuus tehtävään määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi - sivustolle.

Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu Kuntarekryn kautta, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen:

Raahen kaupungin opetustoimi
Rantakatu 5 D
Brain Center, 1. krs.
92100 RAAHE

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/palvelut/kasvatus-ja-koulutus
https://www.raahe.fi/perusopetus/peruskoulut-0

vastuurehtori Janne Auronen, puh. 044-4393364, janne.auronen@raahe.fi
opetus- ja kasvatusjohtaja Lucina Hänninen, s-postilla lucina.hanninen@raahe.fi

Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Opetustoimi
Osoite: Rännärintie 3, Pattijoki, Raahe

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää, tehdä työtä ja harrastaa.
Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan