Rehtori - Iisalmen kaupunki

Osaamisen paikassa Iisalmessa on avoinna

REHTORIN VIRKA

Virka täytetään toistaiseksi 1.2.2020 alkaen. Viran toimipaikkana on Kangaslammin koulu.

Kangaslammin koulu pähkinänkuoressa:
- 345 oppilasta, 16 opetusryhmää
- 24 opettajaa, muuta henkilökuntaa 8 henkilöä
- koulun esittelyvideo www.iisalmi.fi/kankkulassahyvahuomataan

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja näyttöä opetuksen kehittämisestä. Hakijalle luetaan eduksi kokemus koulun kehittämisestä, hallinnosta, oppilashuollosta sekä erilaisista hallinnon ohjelmista.

Tarjoamme modernin työskentely-ympäristön, jossa sekä opettajat että oppilaat voivat hyvin. Kangaslammin koulun rehtori sulahtaa sujuvasti yhteisölliseen ja innostuneeseen ilmapiiriin, jossa opetussuunnitelman mukaista opetuksen monialaisuutta ja sujuvaa arkea tukevat älyteknologia ja muunneltavat opetustilat yhdessä tekemisen tiloineen. Liikkuva koulu -mahdollisuuksia tarjoaa lähiliikuntapuisto ja liikuntasali, joka on myös lukuisten tapahtumien sydän.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:ssa tarkoitettu rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 20.11.2019 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Iisalmessa, 4.11.2019
Sivistys- ja hyvinvointilautakunta

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi

Tutustu työnantajaan

Sivistys- ja hyvinvointitoimialan toimialajohtaja Kirsi-Tiina Ikonen, kirsi-tiina.ikonen(at)iisalmi.fi, puh. 040 8304 336.
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen@iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Iisalmen kaupunki, Sivistys-ja hyvinvointitoimiala, Perusopetus ja lukiokoulutus
Osoite: Petter Kumpulaisentie 30, 74130 Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä! Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa Iisalmessa!