Rehtori - Raaseporin kaupunki

Rehtorina vastaat Raaseporin kaupungin suurimman suomenkielisen alakoulun johtamisesta. Kiilan koulu on monikulttuurinen kouluyhteisö, joka muodostuu noin 250 oppilaasta ja 30 henkilökunnan jäsenestä. Koulun toimintatapa perustuu joustaviin opetusjärjestelyihin ja oppimisen tuen työtapoihin. Arvostamme yli oppiaine- ja vuosiluokkarajojen toteutettavaa työskentelyä. Raaseporin erityinen vahvuus on vireä lastenkulttuuritoiminta, historialliset rakennetut ympäristöt ja luonnon läheisyys. Myös yhteys Itämereen on tärkeä kestävän kehityksen oppimisteema. Pääset mukaan luomaan yhteistyötä Karjaan uuden kulttuuritalon ja kulttuurikasvatusohjelman kanssa.

Mitä tarjoamme Sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki. Rehtorina olet osa muiden perusopetuksen rehtorien kollegiaalista verkostoa.

Mitä odotamme Sinulta?
Rehtorin kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Asetuksen mukaan rehtorin virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, 15 opintoviikon tai 25 opintopisteen laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus. Edellytämme suomenkielisen koulun rehtorilta täydellistä koulun opetuskielen hallintaa ja soveltuvuutta tehtävään. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kehittävää työotetta sekä näyttöä opetuksen kehittämisestä. Sinulla on myös kokemusta ja näyttöä opetus- ja sivistystoimen esimiestehtävistä.

Aikaisemmin virkaa hakeneet huomioidaan virkaa täytettäessä.

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Tina Nordman puhelin 019-289 2140 tina.nordman@raseborg.fi
Opetuspäällikkö Minna Lumme puhelin 019- 289 2148 minna.lumme@raasepori.fi

Raaseporin kaupunki
Osoite: Hindersinkatu 19, 10300 Karjaa

Raaseporin kaupunki suomenkielinen perusopetus