test
Rehtori - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen Vilppulankosken kouluun

REHTORIA

Tehtävänäsi on toimia perusopetuksen rehtorina taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa. Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen (986/89) mukaan.

Toivomme, että olet työstäsi aidosti innostunut, erinomaiset vuorovaikutustaidot omaava ammattilainen. Kaiken toimintamme keskiössä on oppilas ja hänen kasvunsa tukeminen. Koulussamme painotetaan vahvoja yhteistyörakenteita ja pyrimme jatkuvasti kehittämään koulun toimintakulttuuria. Tehtävässä vaaditaan myös vahvaa osaamista henkilöstöjohtamisen ja talousjohtamisen saralla.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun mukaan kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä lounasruokailun tuki. Kaupungin työntekijöille on myös ilmaisia liikuntapaikkoja ja ylläpidämme työhyvinvointiamme erilaisten yhteisten tapahtumien ja tempausten kautta.


Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä rehtori Liisa Liinamaan (p. 044 4288 204) tai sivistysjohtaja Petra Tolosen (p. 050 5168 854) puoleen.

Lisätietoja

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sivistyspalvelut, Vilppulankosken koulu

Mänttä-Vilppula on noin 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi


Osoite: Kirkkotie 2, 35700 Vilppula
Mänttä-Vilppulan kaupunki - Savuton työpaikka Mänttä-Vilppulan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat