Skip to main content
test
Rehtori, Lapin koulutuskeskus REDU - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Oletko ammatillisen koulutuksen johtamisen vahva osaaja? Haluatko toimia pedagogisena keulakuvana ja luotsata Lapin koulutuskeskus REDUn tulosaluetta kohti tulevaisuutta? Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen REHTORIA, jolle yhdessä tekeminen, vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys ovat lähellä sydäntä. Rehtori toimii myös Lapin koulutuskeskus REDUn tulosalueen johtajana.

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen oppilaitos. Toiminta-alueemme on koko Lappi. Rehtorina vastaat oppilaitoksen toiminnasta, johtamisesta ja kehittämisestä sekä strategian toimeenpanosta yhteistyössä muun johdon kanssa. Yhdessä henkilöstösi kanssa ennakoit koulutus- ja osaamistarpeita, teet tiivistä työelämä- ja sidosryhmäyhteistyötä, varmistat tutkintojen ja koulutusten laadukkaan järjestämisen ja toimivan opiskeluhuollon. Olet myös mukana kiinteistöjen kehittämistyössä.

Edellytämme asetuksen 14.12.1998/986 mukaista rehtorin kelpoisuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää laaja-alaista ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kokemusta työelämä- ja sidosryhmäyhteistyöstä. Omaat aiempaa kokemusta pedagogisesta johtamisesta sekä henkilöstö- ja talousjohtamisesta.

Lisäksi toivomme muutosketteryyttä ja paineensietokykyä sekä näyttöä toiminnan tuloksellisuudesta ja laadukkaasta johtamisesta. Toimit aktiivisesti eri verkostoissa. Sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn ja hyvän työyhteisön monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen näköalapaikalla. Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme Sinua kehittämään omaa osaamistasi. Tuemme työssäjaksamistasi kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla. Kaikki toimintayksikkömme sijaitsevat lähellä Lapin kaunista luontoa, joka tarjoaa upeat puitteet oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen eri vuodenaikoina.

Virka täytetään 1.12.2022 alkaen. Virkaan valittavan henkilön kanssa voidaan tehdä määräaikainen virkamääräys jo aiemmin rehtorin tehtäviin perehtymisen ajaksi. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun henkilön on esitettävä selvitys terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Rekrytoinnissa meillä on mahdollisesti käytössä soveltuvuusarviointi.

Lisätietoja

http://www.redu.fi
https://www.youtube.com/channel/UCFrK4m4-1AbBttwF4bNByYA

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kuntayhtymän johtaja Saija Niemelä-Pentti, p. 040 048 8881 (ma 8.8. klo 14-16 ja ma 15.8. klo 14-16).

Lisätietoja

Lapin koulutuskeskus REDU

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä (REDU) on Lapin suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Ylläpidämme myös Santasport Lapin Urheiluopistoa ja Lapin kesäyliopistoa. REDU ja sen omistamat tytäryhtiöt, REDU Edu Oy ja Santasport Finland Oy, muodostavat REDU-konsernin. Henkilöstöömme kuuluu noin 580 erilaisissa työtehtävissä työskentelevää osaajaa.

Lapin koulutuskeskus REDUn tulosalueelle kuuluu tällä hetkellä 11 toimialaa. Lisäksi Lapin koulutuskeskus REDU tuottaa itselleen ja Santasport Lapin Urheiluopistolle opiskelijapalveluja sekä oppimisen suunnittelu- ja kehittämispalveluja. Toimintayksiköt sijaitsevat Kemijärvellä, Keminmaassa, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä. Lapin koulutuskeskus REDUa johtaa tulosaluejohtaja/rehtori. Toimialojen johtamisesta ja esimiestyöstä vastaavat toimialapäälliköt.

Me REDUlaiset olemme arvolupauksemme mukaisesti yhdessä tekeviä, vastuullisia ja asiakaslähtöisiä. Edistämme toiminnallamme Lapin elinvoimaa ja ammatillisen osaamisen kehittymistä. Olemme asiakkaitamme varten. Toiminta-alueemme on koko Lappi.


Osoite: Korvanranta 50, 96300 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat