Rehtori Lyseonpuiston lukio - Rovaniemen kaupunki

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUISSA
on haettavana

Toistaiseksi 1.8.2020 lukien

- Lyseonpuiston lukion rehtorin virka
Lyseonpuiston lukiossa on opiskelijoita noin 700 ja henkilöstöä noin 40. Lukiossa toimii myös IB-opetuksen linja.

Kelpoisuus edellä mainittuun virkaan määräytyy asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) 2 §:n perusteella. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelussa.

Valittavalta henkilöltä edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Lisäksi edellytetään valmiutta johtaa uuden opetussuunnitelman käyttöönottoa ja näkemystä kehittää lukiota pitkäjänteisesti. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä henkilöstöjohtamisen ja muutosjohtamisen taitoja. Tämän lisäksi edellytämme hyviä tietoja toimialasta ja kehittämishalukkuutta sekä kykyä toimia verkostoissa ja kansainvälisissä yhteistyössä.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 21.4.2020 klo 15:00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Valitun on toimitettava alkuperäiset tutkinto- ja opintotodistukset, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.


Tiedustelut: palvelualuepäällikkö Kai Väistö puh 040 351 7447, kai.vaisto@rovaniemi.fi.

Rovaniemellä 24.3.2020
KOULUTUSPALVELUT

Tutustu työnantajaan

Palvelualuepäällikkö Kai Väistö puh 040 351 7447, kai.vaisto@rovaniemi.fi.

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Koulutus
Osoite: Viirinkankaantie 1, 96300 Rovaniemi

www.rovaniemi.fi