Rehtori Ylikylän peruskoulu - Rovaniemen kaupunki

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUISSA
on haettavana

Toistaiseksi 1.8.2020 lukien

- Ylikylän peruskoulun rehtorin virka

Ylikylän peruskoulussa toimivat vuosiluokat 1-6. Oppilaita koulussa on noin 510 ja opettajia 31.
Kelpoisuus edellä mainittuun virkaan määräytyy asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) 2 §:n perusteella. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelussa.

Valittavalta henkilöltä edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Lisäksi edellytetään vahvaa opetussuunnitelman tuntemusta ja näkemystä yhtenäisen perusopetuksen toimintakulttuurista ja pedagogisesta kehittämisestä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä henkilöstöjohtamisen ja muutosjohtamisen taitoja. Tämän lisäksi edellytämme hyviä tietoja toimialasta ja kehittämishalukkuutta.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 21.4.2020 klo 15:00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Valitun on toimitettava alkuperäiset tutkinto- ja opintotodistukset, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.


Tiedustelut: palvelualuepäällikkö Kai Väistö puh 040 351 7447, kai.vaisto@rovaniemi.fi.

Rovaniemellä 24.3.2020
KOULUTUSPALVELUT

Tutustu työnantajaan

Palvelualuepäällikkö Kai Väistö puh 040 351 7447, kai.vaisto@rovaniemi.fi.

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Koulutus
Osoite: Viirinkankaantie 1, 96300 Rovaniemi

www.rovaniemi.fi