rehtorin viransijaisuus - Raaseporin kaupunki

Etsimme Hakarinteen kouluun (1.-9. luokat) virkarehtorin sijaista ajalle 9.8.2021-31.12.2021. Olisitko sinä etsimämme rehtori?
Hakarinteen koulu on noin 170 oppilaan suomenkielinen yhtenäiskoulu Raaseporin Tammisaaressa.
Koulumme toimintakulttuurissa painottuvat ratkaisukeskeisyys, kehittämismyönteisyys sekä yhdessä tekeminen. Opetusjärjestelyjen perustana on oppilaan ainutlaatuisuuden hyväksyminen.
Olet ratkaisukeskeinen joukkuepelaaja ja omaat aiempaa esimieskokemusta. Erityisesti arvostamme työkokemusta yhtenäiskoulussa. Työskentelet Hakarinteen koulussa 25 henkilön esimiehenä. Hakarinteen koulun ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön lisäksi tarjoamme työsi tueksi rehtoritiimin, joka kokoontuu säännöllisesti erilaisten asioiden tiimoilta.
Lukuvuoden 2021-2022 kehittäminen painottuu oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvointiin, yhtenäisen oppimispolun luomiseen ja perustaitojen vahvistamiseen.

Koulun hallinto-ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja hallitset työelämän pelisäännöt.

Lisätietoja

https://www.raasepori.fi/hakarinteen-koulu/
http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jari Salminen, 019-289 2148

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus, suomi

Raaseporin kaupunki syntyi 2009, kun Tammisaari, Karjaa ja Pohja yhdistyivät. Raaseporin kaupungissa on noin 28000 asukasta. Väkiluvultaan Raasepori on Suomen 39. suurin kunta ja asukkaista yli 60% prosenttia ovat ruotsinkielisiä. Raaseporissa on hyvä kaksikielinen hallinto ja laadukas monipuolinen sivistystoimi, joka elää kulttuurihistoriallisesti ja luonnonarvoiltaan rikkaassa oppimisympäristössä.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat