Rehtorin virka - Kristiinankaupunki

Rehtorin virka - Kristiinankaupunki

Kristiinankaupungin suomenkielinen koulutoimi julistaa aukihaettavaksi ja määräajaksi täytettäväksi 16.9.2019-31.7.2020

REHTORIN VIRAN

Tule töihin idylliseen merenrantakaupunkiimme, jossa kiehtova kulttuuri ja suloiset perinnepuutalot ovat osa arkea. Haemme joukkoomme innokasta peruskoulun (7-9 lk) ja lukion rehtoria, joka johtaa ja kehittää koulujen toimintaa sekä hoitaa hallinnolliset ja taloudelliset tehtävät. Kouluissa on yhteensä 180 oppilasta. Rehtorin vastuulla on opetuksen järjestäminen sekä pedagoginen kehittäminen. Hän tekee läheistä yhteistyötä muiden koulujen sekä sidosryhmien kanssa.

Haemme rehtoria, joka on innostunut, innostava ja kannustava johtaja. Olet positiivinen ja rohkea. Koet yhteistyön vahvuutena ja rikkautena, omaat hyvät digitaaliset taidot. Koet tärkeänä antaa nuorille parhaat mahdolliset valmiudet pärjätä arjessa. Työ edellyttää myös vahvaa osaamista henkilöstö- ja talousjohtamisessa. Kristiinankaupunki on kaksikielinen paikkakunta, joten arvostamme ruotsin kielen taitoasi.

Virka täytetään määräaikaisesti 16.9.2019-31.7.2020 väliseksi ajaksi. Virka vakinaistetaan mahdollisesti uuden haun kautta täytettäväksi 1.8.2020 jälkeen. Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palkkauksessa ja muissa palvelussuhteen ehdoissa noudatetaan kunnallista opetusalan virka- ja työehtosopimusta.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Virka täytetään määräaikaisesti 16.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakemukset tulee toimittaa 8.8.2019 klo 15.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta, ei liitteitä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kysymyksiin vastaa rehtori Minna Vanhamäki, 040-1598071 (31.7.2019 alkaen) ja sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733.

Kristiinankaupungin suomenkielinen koulutoimi
Osoite: Asemakatu 4-6, 64100 Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.
Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan