Rehtorin virka - Tornion kaupunki

Tornion kaupungissa julistetaan haettavaksi erityiskoulun rehtorin vakituinen virka. Virkaan kuuluvat Tornion Seminaarin koulun rehtorin tehtävät sekä erityisopetuksen ja kolmiportaisen tuen rakenteen, resursoinnin ja pedagogisen kehittämistyön suunnittelu Tornion kaupungin perusopetuksessa. Tornion Seminaarin koulussa toimii kuusi yleisopetuksen luokkaa (1-6) ja kahdeksan pienluokkaa (1-9). Pienluokkien oppilaat kuuluvat pääsääntöisesti pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin. Koulussa on yhteensä noin 200 oppilasta.

Etsimme taitavaa pedagogista johtajaa, joka pystyy luomaan hyvät edellytykset vahvalle asiantuntijayhteisölle niin koulun perustehtävän hoitamisessa kuin jatkuvassa kehittämistyössä. Hyvät vuorovaikutus-, esimies- ja johtamistaidot ovat perusedellytys tehtävässä menestymiselle. Hakijalta vaaditaan erityispedagogista koulutusta ja kokemusta.

Rehtorin kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 luvun 2 mukaisesti. Virka täytetään 1.8.2021 alkaen 6 kuukauden koeajalla.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valintaprosessissa käytetään soveltuvuusarviointia.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 12.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Sivistystoimenjohtaja Ilkka Halmkrona puh. 050 591 5142, ilkka.halmkrona@tornio.fi ja vs. rehtori Antero Hyytiäinen puh. 040 579 3976, antero.hyytiainen@tornio.fi

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut
Osoite: Seminaarikatu 16, 95400 Tornio

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.

Sinulle suositellut työpaikat