Haussa rehtori Lehtikankaan kouluun - monitoimitalon vetäjä

Sujuvan arjen Kajaani on Kainuun maakuntakeskus vesistöjen ja vaaramaisemien äärellä. Me kajaanilaiset olemme päättäneet menestyä. Vahvuuksiamme ovat kulttuuri ja puhdas luonto. Kajaani on perusopetuksen digiosaamisen edelläkävijöitä ja kehittää jatkuvasti ICT-laitteiden pedagogista käyttöä. Lehtikankaan koulu toimii uudessa modernissa monitoimitalossa. Koulu on profiloitunut vahvasti liikuntaan. Koulu tekee tiivistä yhteistyötä eri liikuntatoimijoiden kuten Kainuun liikunnan ja Vuokatti-Ruka urheiluakatemian kanssa.

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on haettavana Lehtikankaan koulun rehtorin vakinainen virka nro 1095 alkaen 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä hoidetaan alkuun sijaisuutena ajalla 15.3.-31.7.2021.

Hakijalta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaista rehtorin kelpoisuutta. Haemme kehitysmyönteiseen työyhteisöön ja moderniin yhtenäiskouluun vetäjää.

Arvostamme kokemusta koulun tuloksellisesta johtamisesta, perusopetuksen kehittämisestä ja talouden hallinnasta. Lisäksi rehtorilta odotetaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tietotekniikan osaamista.

Valinnassa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia.

Palkkaus on Ovtes:n mukainen. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Nämä on toimitettava 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa rehtori Arto Koskivirta, p. 044 7100 142, arto.koskivirta@edukajaani.fi

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 29.1.2021 klo 15.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133 (Pohjolankatu 13), 87101 Kajaani.

Lehtikankaan koulu on noin 800 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa on luokat 1-9, liikuntaluokat ja 9 erityisluokkaa. Lehtikankaan kouluun kuuluu Kajaanin sairaalakoulu.

Rehtorin apuna koulua johtaa apulaisrehtori. Lehtikankaan koulu sijaitsee Lehtikankaan kaupunginosassa noin 2 kilometrin päässä Kajaanin keskustasta. Lehtikankaan monitoimitalo on valmistunut vuonna 2017. Talossa toimivat koulu, päiväkoti, kirjasto ja Kajaanin Mamsellin keskuskeittiö. Koulun hyvä sijainti tarjoaa monipuoliset palvelut.

Lisätietoja
http://www.kajaani.fi
Lehtikankaan koulu Facebookissa
Lehtikankaan koulu (@lehtikankaan_koulu) Instagram-kuvat ja -videot

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut-ja-hallinto/lehtikankaan-koulu/
https://www.kajaani.fi/

Tutustu työnantajaan

Lehtikankaan koulun rehtori Arto Koskivirta, p. 044 7100 142, arto.koskivirta@edukajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus
Osoite: Rinnekatu 2A, 87500 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.