Rekrytointiasiantuntija, Monetra Oulu - Monetra Oy

Olisitko sinä uusi työkaverimme? Olemme pieni, mutta tehokas tiimi rekrytoinnin asiantuntijoita. Tule meille osaksi hyvää porukkaa ja huipputyyppejä!

Etsimme tiimiimme REKRYTOINTIASIANTUNTIJAA vakinaiseen työsuhteeseen.

Monetran rekrytointipalveluiden tiimissä asiakkaitasi ovat kuntasektorin eri toimijat, joita palvelemme monipuolisesti rekrytoinnin eri osa-alueilla. Palveluihimme sisältyy rekrytointikokonaisuuden toteuttaminen tarvittaessa rekrytointiprosessin alusta loppuun saakka. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kohdistettu rekrytointi ja sijaisten rekrytointi.

Työssäsi tuet rekrytoivia esimiehiä henkilöstöhankinnassa sekä työnhakijoita työnhakuun liittyvissä asioissa. Tuleviin tehtäviisi sisältyy mm. työpaikkailmoitusten suunnittelu ja julkaisu, rekrytointimarkkinointi, viestintä sekä haastattelu- ja valintaprosessiin osallistuminen.

Hyvä asiakaspalvelu onnistuu sinulta luonnostaan, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tartut innokkaasti uusiin haasteisiin. Osallistut aktiivisesti palveluiden kehittämiseen ja et kaihda myöskään työhön kuuluvia rutiineja. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, joustavuutta, paineensietokykyä, positiivista asennetta, erinomaisia tiimityötaitoja, itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta yhteistyökumppanuuteen perustuvaan asiakastyöhön.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Aikaisempi kokemus rekrytoinnista ja siinä käytettävistä järjestelmistä luetaan eduksi. Sinun ei heti tarvitse osata kaikkea, sillä tarjoamme hyvän perehdytyksen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdallaan.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työpiste sijaitsee Nuottasaarentie 5:ssä ja meillä tehdään paljon myös etätyötä.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Toimita hakemuksesi viimeistään 29.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Miia Heilala, p. 050 386 4422 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat