Rekrytointiasiantuntija, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Rekrytoinnin asiantuntija tai tulevaisuuden talentti, meillä on paikka juuri sinulle!

Haemme tiimiimme vakituista rekrytointiasiantuntijaa, aloitus on sovittavissa joustavasti.

Tehtäväkenttäsi on monipuolinen! Työpäiviesi ydin on julkishallinnon asiakkaidemme rekrytointien toteutus. Pääset myös mukaan ideoimaan ja tuomaan uutta näkökulmaa asiakkaidemme rekrytointimarkkinointiin ja järjestelmäkehittämiseen. Työhösi kuuluu myös esimerkiksi rekrytointitapahtumien suunnittelua sekä haastattelujen organisointia sekä niihin osallistumista. Pääset aktiivisesti osallistumaan myös palvelujemme kehittämiseen sekä luonnollisesti tekemään tiivistä asiakasyhteistyötä.

Olet innostuva ja innostava, mutta ymmärrät, että tähänkin työhön kuuluu rutiineja. Arvostamme rohkeaa palveluasennetta, vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä halua kantaa vastuuta. Rekrytointijärjestelmien ja -markkinoinnin sekä digitaalisen rekrytoinnin tuntemuksesta on tehtävässäsi merkittävää hyötyä. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, aikaisempi kokemus rekrytoinnin kentältä on eduksi.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nina Suni, puh. 040 484 7163, 14.9. klo 13-14 ja 21.9. klo 12-13.

Ilahdutathan meitä hakemuksellasi CV:n kera viimeistään torstaina 23.9. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä saatamme kutsua sinut haastatteluun jo hakuajan puitteissa!

Lisätietoja

http://www.monetra.fi
http://www.monetra.fi/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nina Suni, puh. 040 484 7163, 14.9. klo 13-14 ja 21.9. klo 12-13.

Lisätietoja

Monetra Pirkanmaa Oy / Rekrytointipalvelut

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere, Suomi

Sinulle suositellut työpaikat