test
Rekrytointiasiantuntija, Rekrytointipalvelut - Espoon kaupunki

Hei, Sinä tuleva Espoon rekrytointiasiantuntija!

Meillä Espoon Rekryssä autat esihenkilöiden arjen sujumista koordinoimalla rekrytointiprosesseja esihenkilöiden tukena konsultoivalla otteella, tulkitsemaan kelpoisuusehtoja lainsäädännön näkökulmasta, miettimään parhaiden osaajien tavoittamista sekä kehittämään prosessejamme.

Julkisena toimijana rekrytointiosaamisemme on oltava laadukasta ja läpinäkyvää. Teemme hurjan määrän tarkkuutta vaativaa hallinnollista työtä, joten istumalihaksia ja rutiininsietokykyäkin tulee olla. Tunnusluvuiksi puettuna: 16 hengen tiimi, noin 4700 avoinna olevaa tehtävää, 30 000 kelpoisuusehtojen tarkastusta, 1700 henkilökohtaista haastattelua, 1100 valmisteltua viranhaltijapäätöstä, noin 40 tapahtumaa.

Miksi meille? Faktaa väitteiden tueksi: tutkitusti olemme arvostettu kumppani esihenkilöillemme sekä työtyytyväisyytemme on hyvällä mallilla. Meillä saat oppia joka päivä jotain uutta!

Saat vastuuta ja olet tärkeä osa tiimiä, meillä keskustellaan avoimesti yhteisistä asioista ja sparraillaan päivittäin. Työyhteisönä olemme vahva ja uskomme, että vain hyvinvoiva työyhteisö saavuttaa parhaat tulokset. Arvostamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja asiantuntijat hallinnoivat omaa työtään. Työn tavoitteitamme tukee joustavasti hybridityöskentely.

Jotta tehtävässä menestyisit parhaalla tavalla, sinulla on jo henkilöstötyön tai rekrytoinnin osaamista. Olet vakuuttava toimija hyvällä palveluasenteella. Olet ratkaisukeskeinen, tavoitteellinen ja itseohjautuva. Meillä asiantuntijat hoitavat lukuisia prosesseja rinnakkain, jolloin järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus ja projektijohtamisen taidot ovat tärkeitä.

Rekrytointiasiantuntijan työ meillä on enemmän kuin yksittäisiä rekrytointeja. Pääset lisäksi kehittämään toimintaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan; suunnittelemaan kohdennettuja markkinoinnin kampanjoita, voit osallistua sosiaalisen median kehittämiseen tai vaikkapa järjestelmien kanssa työskentelyyn.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään teamsillä 13.12. ja 15.12. sekä toinen haastattelukierros 20.12.2021.

Työpaikan nimi: Rekrytointipalvelut
Työaika: 36h15min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulutukinto (tutkintoalana esim. Hallinto/Hr)

Tehtävässä edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja, ratkaisukeskeisyyttä, suunnitelmallisuutta, palveluasennetta.

Arvostamme rekrytointiosaamista ja ruotsin kielen taitoa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa rekrytointipäällikkö Noora Lindberg, 0468773404, parhaiten tavoitettavissa ti 30.11. klo 13-15 tai pe 3.12.2021 klo 10-11.30.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Henkilöstöyksikkö, Henkilöstöpalvelut, Rekrytointipalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille! Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kamreerintie 5, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat