Resursbarnskötare - Loviisan kaupunki

Vi söker en resursbarnskötare inom småbarnspedagogik till Fredsby daghem för tiden 1.12.2021 - 30.6.2022. Daghemmet är tvåspråkigt men placeringen är i en svenskspråkig grupp.

Vi söker en person som är ansvarstagande och kan arbeta självständigt i olika situationer, samtidigt som teamarbete är naturligt. Vi söker en som värdesätter delaktighet och är färdig för ett fördomsfritt, kreativt och lösningsinriktat arbetssätt för att stöda de barn som behöver stöd för att kunna delta i gruppens verksamhet. Verksamheten är enligt planen för småbarnspedagogik, flexibel och mångsidig.

Behörighetskraven grundar sig på lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Av sökanden med närvårdarbehörighet förutsätter vi en examen i enlighet med utbildningsprogrammet för vård och fostran av barn och unga.

Den som väljs till uppgiften bör innan arbetsförhållandet inleds förete ett brottsregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt visa upp ett godtagbart läkarintyg över hälsotillståndet inom 30 dagar från inledandet av arbetsförhållandet.

Veckoarbetstiden är 38,25 timmar. Den uppgiftsrelaterade månadslönen är 2135,58 euro. Vid besättandet av uppgiften tillämpas en prövotid på två månader.

Om du är intresserad av uppgiften som resursbarnskötare inom småbarnspedagogik skicka in din ansökan senast 27.10.2021 kl. 12 på www.kuntarekry.fi.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger Päivi Ahola, tfn 044 565 1084

Lär dig mer om oss

Fredsby daghem

Kom och jobba i Finlands bästa småstad! I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.


Adress: Fredsbyvägen 46, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat