Skip to main content
test
Resursbarnskötare inom småbarnspedagogik 363046 - Kauniaisten kaupunki

Kasabergets daghem söker en motiverad, behörig och lämplig resursbarnskötare. Som resursbarnskötare ska du vara förberedd på att arbeta med barn i alla åldrar inom småbarnspedagogiken och i olika barngrupper . Du är en positiv person som ser ett omväxlande arbete som en fördel. Du är en teamspelare, som förstår vikten av samarbete. Du kommer bra överens med både barn, vårdnadshavare och kolleger. Hos oss blir du väl mött och får inlärning i dina arbetsuppgifter. Kom och jobba med oss!

Behörighetskrav:
Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018)
För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga).

God svenska, Teamarbetsförmåga

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen

Läs mer

https://www.kauniainen.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatusyksikot/kunnallinen-varhaiskasvatus/kasabergets-daghem/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

T.f chef för småbarnspedagogisk enhet
Riia Forss-Ilves
riia.forss-ilves@grankulla.fi
0406734098

Lär dig mer om oss

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Grankulla är en aktiv, tvåspråkig och levnadsglad stad med drygt 10 000 invånare. Här är avstånden korta och samhörigheten stark, och många av invånarna kallar sin hemstad för en by. Enligt undersökningar bor Finlands nöjdaste invånare i Grankulla. I villastaden är det alltid nära till naturen och vi främjar en ekologiskt hållbar utveckling i all verksamhet.

Vi cirka 700 personer som jobbar i Grani vill gärna ha dig med i vår arbetsgemenskap. Vi erbjuder dig en flexibel och lärvänlig arbetsmiljö där du uppmuntras att experimentera, utvärdera och lära dig nytt. Tillsammans garanterar vi att kvaliteten på stadens service är hög även i framtiden.

Som arbetsgivare understöder vi distansarbete i de uppgifter där det är möjligt. Som arbetstagare får du utnyttja mångsidiga personalförmåner inom till exempel motion, kultur och välmående. Du kan dessutom skaffa en tjänstecykel. Välkommen i vårt Graniteam!


Adress: Stenbergsvägen 28, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat