test
Resurssiäidinikielenopettaja - Konneveden kunta

Opetushallituksen hankeavustuksen avulla meillä on tilaisuus panostaa nuorten lukuinnostuksen lisäämiseen ja lukutaidon monipuoliseen kehittämiseen ja jatkaa syksyllä 2021 alkanutta hanketta. Oletko juuri sinä kirjoista ja lukemisesta innostunut äidinkielen opettaja ja koet, että työ nuorten ja lukemisen taitojen parissa olisi sinua varten?

Haemme joukkoomme lisävahvistusta tukemaan ja innostamaan nuoria lukemisen pariin.

Tarjoamme resurssiäidinkielenopettajan (16vvt) työtä ajalle 9.2.- 4.6.2022. Tehtäviin kuuluu hankesuunnitelman mukainen nuorten lukutaitoon ja -intoon keskittyvä samanaikaisopettajuus. Tehtävät sisältävät myös hankkeen koordinointia sekä erilaisten lukuintoa lisäävien tempausten ja tapahtumien järjestämistä yhteistyössä mm. kirjaston kanssa. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat yläkouluikäiset nuoret.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan, mutta myös kandidaatin tutkintovaiheen suorittaneet otetaan huomioon valintaa tehtäessä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistuksesi 31.1.2022 klo 12 mennessä osoitteeseen hakemukset@konnevesi.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori
Anna-Maria Nurmi
040 579 3967

Lisätietoja

Konneveden kunta
Osoite: Sirkantie 6, 44300 Konnevesi
Konneveden kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat