Skip to main content
test
Resurssilastenhoitaja - Kiteen kaupunki

Kiteen kaupungin varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen lähtökohtana on positiivinen ja ratkaisukeskeinen pedagogiikka. Vuoden 2022-2023 toiminnan painopisteinä ovat yhdenvertaisten kasvun ja oppimisen mahdollisuuksien luominen, kielellisen kehityksen ja tunnetaitojen tukeminen pienryhmätoiminnan, Stop kiusaamiselle! -hankkeen, kaksivuotisen esiopetuskokeilun ja maksuttoman 5-vuotiaiden varhaiskasvatuksen avulla.

Kiteen kaupungin varhaiskasvatus hakee

määräaikaista RESURSSILASTENHOITAJAA varhaiskasvatukseen ajalle 1.8.2022-15.6.2023

Tehtävä on kiertävän resurssilastenhoitajan tehtävä. Pätevyysvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § mukainen pätevyys.

Työn suorittamispaikka vaihtelee yksiköissä: Kellonsoittajantien päiväkoti, Päiväkoti Kieppi, Hutsin esiopetus, Kesälahden päiväkoti, Puhoksen päiväkoti.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työaika on 38,25 tuntia /viikko.

Arvostamme innostuneisuutta, positiivisen pedagogiikan keinojen tuntemusta, ratkaisukeskeisyyttä, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, uuden toiminnan kehittelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa http://www.kitee.fi/tyopaikat. Sähköisen hakemuksen liitteeksi on liitettävä ansioluettelo ja muut kelpoisuutta osoittavat todistukset.
Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 25.5.2022 klo 12.00

Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Kiteen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.kitee.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja haettavana olevasta toimesta antaa:
varhaiskasvatuksen päällikkö Nelli Koskinen-Makkonen, puh. 040 105 0241, nelli.koskinen@kitee.fi.

Lisätietoja

Kiteen kaupunki, Sivistys- ja vapaa-aikakeskus

Kiteen kaupungilla Pohjois-Karjalassa on vahvat juuret, vaikuttava historia ja kiehtovia tarinoita. Sopivan kokoinen Kitee tarjoaa mahdollisuuksia vireään ja vauhdikkaaseen vapaa-ajan viettoon. Arki sujuu sillä palvelut ovat laadukkaita ja lähellä.

Kiteen kaupungin organisaatiossa työskentelee noin 370 teknisen toimen, sivistys- ja vapaa-aikatoimen sekä hallinnon ammattilaista.

Kiteen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kiteentie 25, 82500 Kitee

Sinulle suositellut työpaikat