Resurssiopettaja (2 kpl) - Lahden kaupunki

Haemme kahta RESURSSIOPETTAJAA ajalle 9.8.2021 - 22.12.2021.

Pääkouluina toimivat Harjun koulu ja Lotilan koulu:

- Harjun koulun resurssiopettajalla on opetusta myös Möysän koulussa
- Lotilan koulun resurssiopettajalla on opetusta myös Tiirismaan koulussa.

Tehtävä koostuu luokanopettajan tehtävistä paitsi Tiirismaan koulussa tehtävänä on yläkoulun Verkon-opettajana toimiminen sellaisille oppilaille, joilla on uhkana syrjäytyä koulusta.. Opettaja toimii yksiköissä resurssiopettajana toimien yhteis- ja/tai samanaikaisopettajana.

Toivomme hakijoilta perehtyneisyyttä yhteisopettajuuteen sekä opetusteknologian hyödyntämiseen. Opetettavien tuntien määrä molemmissa tehtävissä on 24 viikkotuntia. Kaikki koulut ovat viihtyisiä ja sijaitsevat Lahden keskustan alueella. Kelpoisuusvaatimuksena on peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole tehtävä voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävissä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 21.6.2021 klo 15.00.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 25 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1000.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/koulut/harjun-koulu/, https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/koulut/lotilan-koulu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Harjun koulun rehtori Jussi Virsunen, p. 044 416 4383
Lotilan koulun rehtori Mia Kiiski, p. 050 387 9754

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Harjun ja Lotilan peruskoulut

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Vuorikatu 29, 15110 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat