Resurssiopettaja - Outokummun kaupunki

Resurssiopettaja - Outokummun kaupunki

Outokummun kaupungin Kummun kouluun haetaan resurssiopettajaa ajalle 5.8.2019 - 30.5.2020.

Kummun koulu on vuosiluokkien E-9 peruskoulu, jossa on noin 700 oppilasta. Koulun uusi osa on valmistunut 2016 ja vanhan osan korjaus- ja muutostyöt valmistuivat 2017. Kansainvälistyvän koulumme uudet oppimisympäristöt, pedagogiset ratkaisut ja ammattitaitoinen henkilöstö tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet työskennellä moniammatillisen työyhteisön jäsenenä.

Resurssiopettajan päätehtävä on lasten opettaminen ja kasvattaminen yhteistyössä muiden opettajien, henkilöstön ja Kummun koulun yhteistyökumppaneiden kanssa. Resurssiopettaja voi toimia samanaikaisopettajana yleisopetuksessa tai pienryhmässä sekä opetusta eriyttävänä resurssina.

Arvostamme monipuolista koulutusta ja osaamista mutta kaikkein tärkeintä on lapsilähtöinen ja positiivinen toimintatapa sekä kyky joustavaan yhteistyöhön niin työyhteisön sisällä kuin koulun kumppaneiden kanssa. Toivomme hakijalta kokemusta yhteis- tai tiimiopettajuudesta sekä tvt-osaamista.

Palkkaus on OVTES:n ja kelpoisuusvaatimukset asetuksen (986/1998) mukaiset. Toivomme hakijalta ensisijaisesti luokanopettajan tai erityisopettajan kelpoisuutta.

Hakemus toivotaan toimitettavan kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on toimitettava lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Outokummun kaupunki on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.outokummunkaupunki.fi

Hyvinvointijohtaja Jukka Orenius 0447559240 jukka.orenius@outokummunkaupunki.fi
https://peda.net/outokumpu/kummun-koulu

Outokummun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kummun koulu
Osoite: Outokumpu

Vireä, elinvoimainen, kehittyvä ja luonnonläheinen Outokummun kaupunki on noin 7 000 asukkaan kunta Pohjois-Karjalassa, VT 9:n varrella; maanteitse meiltä on matkaa maakuntakeskus Joensuuhun vain n. 45 km ja naapurimaakunnan puolelle Kuopioon n. 90 km.
Outokumpu on tunnettu mm. vankasta, kansallisesti merkittävästä kaivoshistoriastaan ja teollisista perinteistään, kauniista luonnostaan, rikkaasta kulttuuritarjonnastaan sekä poikkeuksellisen hyvistä lähiliikunta- ja harrastusolosuhteistaan. Outokumpu on myös erittäin lapsiystävällinen paikkakunta; upouusi Kummun koulun kampusalue ja koulukeskus mahdollistavat yhtenäisen koulupolun esiopetuksesta peruskoulun loppuun samassa, nykyaikaisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä.
Viihtyisä asuinympäristö, mutkattomasti saavutettavat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta, yrittäjä- ja yritysmyönteisyys, lukuisat harrastusmahdollisuudet, ystävälliset ihmiset sekä upea, rauhallinen luonto.

Tutustu työnantajaan