Resurssiopettaja - Pudasjärven kaupunki

Resurssiopettaja - Pudasjärven kaupunki

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alue julistaa haettavaksi määräaikaisen resurssiopettajan sijaisuuden ajalle 4.10.2019-30.5.2020 sijoituspaikkana Hirvaskosken koulu. Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Tehtävän kuvaus: Resurssi-/samanaikaisopettajan tehtävät alakoululla, opetusta on pääasiassa 3.-6. -luokilla, mm. suomen kielessä ja kirjallisuudessa sekä matematiikassa, käsityössä ja yhteiskuntaopissa.

Tehtävään valitun tulee toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi

Rehtori Jukka Lehto puh. 040 826 6470, opetus- ja sivistysjohtaja Juha Holappa puh. 050 400 4799. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetus
Osoite: Pudasjärvi

Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Tutustu työnantajaan