Resurssiopettaja - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee resurssiopettajaa Keskuskouluun (vuosiluokat 1.-6.) ajalle 2.11.2020 - 30.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Keskuskoulu on Porvoon suurin suomenkielinen alakoulu ja sijaitsee kaupungin keskustassa. Resurssiopettaja työskentelee yhdessä koulun opetushenkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on luokanopettajan tai erityisopettajan pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa epäpätevätkin huomioidaan.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lähetä hakemuksesi 23.10.2020 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajalla! Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Keskuskoulun rehtori Petri Lindén 040 489 1753

Suomenkieliset koulutuspalvelut
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka Porvoon kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta