Resurssiopettaja - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin opetustoimi etsii määräaikaista resurssiopettajaa liikkuvan tuen tiimiin ajalle 1.11.2020 - 4.6.2021. Toimialueena useampi Raahen peruskouluista.

Määräaikaisuuden perusteena on OKM:n valtionavustus esi- ja perusopetuksen poikkeusolojen vaikutusten tasoittamiseen lukuvuodelle 2020-2021. Tavoitteena on vastata korona-aikana syntyneisiin tuentarpeisiin ja ennaltaehkäistä syrjäytymistä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Huomioon otetaan sekä luokanopettaja- että aineenopettajakelpoisuuden omaavat henkilöt. Eduksi katsotaan erityispedagogiikan opinnot sekä yläkoulun tuntemus.

Haastatteluun kutsutun on varauduttava esittämään haastattelussa alkuperäiset opinto- ja palvelussuhdetodistukset.

Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi - sivustolle.

Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu Kuntarekryn kautta, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen:

Raahen kaupungin opetustoimi
Rantakatu 5 D
Brain Center, 1. krs.
92100 RAAHE

Lisätietoja

https://raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

pedagogisen tuen koordinaattori
Anita Paani
anita.paani@raahe.fi
p. 040-839 9002

Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Opetustoimi
Osoite: Rantakatu 5 D, 92100 Raahe

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää, tehdä työtä ja harrastaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.