test

Omnia hakee resurssiopettajia opiskeluvalmiuksia tukeviin opintoihin erimittaisiin sijaisuuksiin. Olemme yhteydessä sijaistarpeen mukaan. Opetuspisteet sijaitsevat Omnian eri toimipisteissä.

Toivomme, että sinulla on valmiudet antaa ohjausta joissakin näissä tutkinnon osissa: viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen, matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen ja yhteiskunta- ja työelämäosaaminen.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Opetusta voidaan väliaikaisesti määrätä antamaan myös henkilö, jolla on riittävä koulutus ja tehtävän edellyttämä taito.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Sari Rautiainen p. 040 126 4879

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Kirkkokatu 16, 02770 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat