Hei sinä yhteistyökykyinen ja yhteisopettajuudesta kiinnostunut opettaja! Haluatko olla mukana tukemassa oppilaitamme oppimisessa ja koulunkäynnissä?

Koulumme toiminta-ajatuksena on saada oppilaat ajattelemaan itsenäisesti, ja haluamme tarjota lapsille kokemuksia oppimisen ilosta. Tavoitteemme on vastuullisia valintoja tekevä oppilas, joka ottaa toiset ihmiset huomioon ja uskoo omiin mahdollisuuksiinsa vaikuttaa kouluyhteisössä ja koko yhteiskunnassa. Meillä on välitön tunnelma ja yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Etsimme reipashenkistä kollegaa porukkaamme!

Resurssiopettajana toimit 1. lk:n opettajan työparina yhdessä koulunkäynninohjaajan kanssa. Sinulla on mahdollisesti kokemusta yhteisopettajuudesta ja eriyttävistä opetusjärjestelyistä. Olet joustava kasvatus- ja opetusalan ammattilainen ja tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Toimit yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa ja omaat erinomaiset vuorivaikutustaidot. Kirkonkylän koulussa annetaan opetusta vuosiluokille 1-3. Samassa rakennuksessa toimii myös esiopetus.

Resurssiopettaja toimii päätoimisena tuntiopettajana luokanopetuksessa. Työ on määräaikainen ja alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset perustuvat asetukseen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (629/1998). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tästä hausta myös ei-kelpoisella hakijalla. Tehtävässä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Tehtävä on haettavana Kuntarekryssä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaikaa on jatkettu, ja se päättyy 28.10.2021 klo 12.00. Aikaisemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lapinjarvi.fi
https://www.lapinjarvi.fi/paivahoito-ja-koulutus/opetus-ja-koulutus/perusopetus/kirkonkylan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Va. koulunjohtaja Titta Väkevä etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi puh. 044 581 8076

Lisätietoja

Lapinjärven kunta, Sivistystoimi, Kirkonkylän koulu

Lapinjärvi on yllätyksellisin, hauskin ja ihmislähtöisin kunta itäisellä Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä Porvoosta, Loviisasta ja Kouvolasta ja vain tunti Helsingistä itään!


Osoite: Koulutie 16, 07800 Lapinjärvi
Lapinjärven kunta - Savuton työpaikka Lapinjärven kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat