Skip to main content
test
Resurssiopettaja - Euran kunta

Euran kunnan sivistyspalveluissa on haettavana perusopetuksen resurssiopettajan määräaikainen tehtävä Kauttuan koulussa ajalle 8.8.2022 - 4.6.2023

Haemme resurssiopettajaa määräaikaiseen tehtävään 1-3 - luokille

Valittava tulee toimimaan samanaikaisopettajana sekä on myös osittain vastuussa luokista muodostettavista pienryhmistä ja koko luokan luokkatunneista.
Hakijalta toivotaan uuden opetussuunnitelman hyvää tuntemusta sekä kiinnostusta uuden opetussuunnitelman mukaiseen työskentelykulttuurin kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Alkuperäiset tutkinto - ja työtodistukset esitetään, kun valinta tehtävään on suoritettu.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Vesa Ahtola / 044 - 4224 619 tai sähköposti.: vesa.ahtola@eura.fi

Lisätietoja

Kauttuan koulu

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Harjutie 16, 27500 Kauttua
Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat