Skip to main content
test
Resurssiopettaja, määräaikainen - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sivistystoimessa on haettavana

Resurssiopettajan määräaikainen tehtävä ajalle 9.1. - 30.6.2023 Lapinniemen koulussa, hakuaikaa on jatkettu.


Edellytämme luokanopettajan kelpoisuutta.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta- ja kulttuuriedun, maksuttoman kuntosalin ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan, lisäksi peruspalkkaan tulee 1 %:n Tervolalisä. Tehtävä täytetään 2 kuukauden koeajalla.

Valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 1612.2022 klo 12 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen: Tervolan kunta, koulutoimisto, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä resurssiopettaja.


Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Essi Varajärvi puh. 0400 755 094, essi.varajarvi@tervola.fi ja apulaisrehtori Marika Moisio puh. 040 151 9725, marika.moisio@tervola.fi.

Lisätietoja

Tervolan kunta, Lapinniemen koulu

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Itäpuolentie 1545, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat