Resurssisosiaalityöntekijä, lastensuojelu - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnin tekijöitä.

Haemme RESURSSISOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen virkaan. Määräaikaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää vuoden 2021 loppuun.

Resurssisosiaalityöntekijät pilotoivat uutta toimintatapaa, jolla turvataan lastensuojelun asiakastyön jatkuvuus, laatu ja suunnitelmallisuus. Resurssisosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu erilaisissa siirtymätilanteissa ja asiakastyö lastensuojelun eri tiimeissä määräaikaisesti. Resurssisosiaalityöntekijä tasaa myös vakituisten työntekijöiden asiakasmääriä ja turvaa työskentelyn käynnistymisen lastensuojeluasiakkuuden alkaessa.

Toivomme sinulta lastensuojelun vahvaa osaamista, jotta voit osallistua myös uusien työntekijöiden perehdytykseen ja mentorointiin, sekä toimia määräaikaisesti sosiaalityöntekijöiden työparina huostaanottotilanteissa. Toivomme sinulta myös aktiivista työotetta pilotin työkäytäntöjen kehittämiseksi. Tehtävä edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työn luonne on liikkuva, jonka vuoksi oman auton käyttö katsotaan tärkeäksi.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Ennen tehtävän vastaanottamista valituilta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto, Alue 3
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-13-181-21
  • Sopimuksen mukaan
  • 3852,84 €/kk
  • 16.6.2021 - 30.6.2021 23:59
  • SosiaalityöSosiaalialaLahtiPäijät-Häme

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Mykrä
paivi.mykra@phhyky.fi
puh. 044 780 1384
Johtava sosiaalityöntekijä Anne Olenius
anne.olenius@phhyky.fi
puh. 050 539 1637

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto, Alue 3

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 23 A, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat