Resurssisuunnittelija - Oulun kaupunki

Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitoksen resurssitoimistossa on haettavana RESURSSISUUNNITTELIJAN virka, Oulun toiminta-alueella.

Resurssisuunnittelijan tehtäviin kuuluu pelastustoimen valmiuden ja resurssien käytön suunnittelu mm. virkavapaista päättäminen, resurssitoimiston jatkokehittämiseen osallistuminen sekä osallistuminen pelastustoimintaan ja toimiminen pelastusviranomaisena. Lisäksi tehtäviin kuuluu hoitaa erikseen määritettävät erityisasiantuntija- sekä muut esimiehen määräämät tehtävät. Virkaan liittyy osallistuminen tilannekeskuksen päivystykseen ja tarvittaessa varallaoloon. Työaika on teknisen sopimuksen liite 2, 1§, 1 mom. a) -kohdan mukainen, joka myöhemmin voi muuttua 2. mom mukaiseksi toimistotyöajaksi. Resurssisuunnittelijan virka kuuluu päällystön tehtäväryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena on pelastustoimiasetuksen nro 407/2011 § 6 pelastustoimintaan osallistuvalta päällystön kelpoisuus. Eduksi luetaan toimiminen esimiestehtävissä, KVTES:n ja TS:n tuntemus ja kokemus pelastustoimen päällystötehtävistä. Resurssisuunnittelijan viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa BC-luokan ajokorttia.

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumukset varallaoloon, huumetestaukseen ja suppeaan turvallisuusselvitykseen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/310/2021. Hakemukset on toimitettava 26.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/pelastuslaitos/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkö Sirpa Heiskanen, p. 044 703 8602 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulu-Koillismaan pelastuslaitos
Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.