test

Reumatologi, Lapin keskussairaala Rovaniemi

Hakuaika päättyy  30.11.2023 15:00

Lapin hyvinvointialue hakee

Reumatologia vakituiseen virkasuhteeseen Lapin keskussairaalan sisätautien poliklinikalle.

Työnkuvaan sisätyy reumatologian erikoisalan potilaiden polikliininen tutkiminen ja hoito, sekä osastokonsultaatioihin vastaaminen. Käytössäsi on uusimmat reumatologian hoidot ja hoitokäytännöt, jotka ovat vapaasti toteutettavissa. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä osa-aikaista työviikkoa.

Toivomme hakijalta hyvää yhteistyötä muiden erikoisalojen kanssa sekä aktiivista osallisumista koulutuksiin ja kongresseihin.

Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Eduksi katsomme kokemuksen erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 17.11.2023 klo 15:00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Lisätietoja antaa YL Seppo Lehto p. 0406196600
seppo.lehto@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan