Skip to main content
test

Etsimme riskienhallintasuunnittelijaa osaksi asiantuntevaa työyhteisöämme vakituiseen virkaan 2.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Riskienhallintasuunnittelija toimii kunnan keskushallinnon asiantuntijana. Monipuoliseen ja haastavaan tehtäväkenttään kuuluu hallinnon suunnittelu- ja kehittämistehtävät sekä tarkastustoimi, sisäisen valvonnan tehtävät ja riskienhallintatehtävät. Riskienhallintasuunnittelija toimii kunnan tietosuojavastaavana.

Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu konsernihallintoon ja työpiste sijaitsee Pirkkalan kuntakeskuksessa moderneissa ja viihtyisissä toimistotiloissa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua laaja-alaiseen kunnan toimintaan ja kehittämiseen ja työyhteisön, joka kannustaa onnistumaan aidolla yhteistyöllä, sekä mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi Viiden tähden kunnassa. Tehtävässä on toimistotyöaikaan perustuvat joustavat työajat sekä mahdollisuus etätyöhön.

Arvostamme perehtyneisyyttä kunnallishallintoon, ymmärrystä riskienhallinnasta ja sisäisestä valvonnasta sekä tietosuoja-asioiden tuntemusta. Työssä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa, työnorganisointikykyä ja hyvää kielellistä ilmaisua.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Käytämme rekrytoinnissa mahdollisesti apuna ulkopuolista henkilöarviointia, johon osa hakijoista jatkaa ensimmäisen haastattelukierroksen jälkeen.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaika on 36h 15min/vko, päivätyö mutta saattaa sisältää satunnaisia iltatöitä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tehtävä on avattu uudelleen haettavaksi. Edellisen hakukierroksen hakijat otetaan huomioon tässä haussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallintojohtaja Olli Niemi, puhelin: 050 374 5102, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 20 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1000 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan toimintaperiaatteet – kestävä kehitys, korkea laatu ja tahto uudistua – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, työsuhdepolkupyörään, työmatkoihin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat