Röntgenhoitaja - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

RÖNTGENHOITAJAN sijaisuuksia
Tule mukavaan joukkoon sijaistamaan vakinaista röntgenhoitajaamme. Viimeksi v. 2017 auditoidussa röntgenissämme otetaan vuositasolla n. 3100 digitaalista natiiviröntgenkuvaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen myöntämä oikeus harjoittaa röntgenhoitajan ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.poytyanterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström eija-liisa.vikstrom@tk.poytya.fi puh. (02) 486 410 tai 050-530 2194

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä
Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 600:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja 30-paikkainen osasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton. Tehtävissämme edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.