Röntgenhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Hae meille röntgenhoitajan määräaikaiseen sijaisuuteen Ppky Selänteen terveys- ja vanhuspalveluiden palvelulinjalle. Ensisijainen sijoituspaikka on Haapajärven terveyskeskuksen röntgenissä, työhön sisältyy myös sijaistaminen tarvittaessa Pyhäjärven terveyskeskuksen röntgenissä. Sijaisuus on ajalle 4.1.2021-31.3.2021. Sijaisuus määräytyy eläköitymisen vuoksi ja määräaikainen sijaisuus tullaan jatkossa täyttämään toistaiseksi voimassa olevana. Röntgenissämme tehdään natiivi- ja ultraäänitutkimuksia. Magneettitutkimukset tehdään magneettirekassa.Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä ja PPSHP:n alueellinen neaRIS-järjestelmä. Radiologi ja MRI-rekka käyvät säännöllisesti.

Haemme reipasta ja ennakkoluulotonta röntgenhoitajaa, Jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä olet etsimämme henkilö. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta. Meillä työskentelet mukavassa porukassa ja sopivan kokoisessa työympäristössä.
Meillä saat hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen sekä roppakaupalla työkokemusta. Meillä on myös tarpeita eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta. Hakijalta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja sekä tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 322985. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770. Kysymykset Tarja Vaitiniemi 044 4456920.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044 4456920
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka