Röntgenhoitaja - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee kahta (2) röntgenhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Mikkelin Kuvantamiseen 15.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Essoten Kuvantaminen tarjoaa kuvantamisen palveluita Etelä-Savon alueella Mikkelissä, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla ja Pieksämäellä, palvellen koko Essoten aluetta. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisesti natiivi-, tietokonetomografia-, ultraääni-, KKTT-, mammografia-, magneetti-, angiografia- ja isotooppitutkimusten parissa. Olemme myös osa koronaariangiografioista vastaavaa moniammatillista tiimiä. Yksikkömme on auki kaikkina vuorokaudenaikoina.

Työyhteisössämme on hyvä ja innostava ilmapiiri, jonka ylläpitoon työntekijät ja esimiehet ovat sitoutuneet. Kannustamme kehittämään rohkeasti omaa työtä ja koko yksikköä! Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omiin työvuoroihisi toiminnan ja yhteisten pelisääntöjen asettamissa rajoissa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Ensisijainen sijoituspaikka on Mikkelin keskussairaalan Kuvantaminen, mutta työhön kuuluu myös satunnaisesti kiertämistä ympäristökuntien pienemmissä kuvantamisyksiköissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen röntgenhoitajan laillistus.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Anne Huttunen, puh. 044 351 2661, anne.huttunen@essote.fi tai apulaisosastonhoitaja Elina Turkka, puh. 044 351 6624, elina.turkka@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!