Röntgenhoitaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 12.2.2021 klo 14.00 mennessä

Savonlinnan keskussairaalassa erikoissairaanhoidon tulosalueella, radiologian yksikössä

Röntgenhoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, röntgenhoitajan tutkinto. Hakijalta edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä moniammatillisissa tiimeissä. Työtehtävään sisältyy varallaolo. Pätevien hakijoiden puuttuessa alan opiskelijat voidaan huomioida valintaa tehtäessä.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää työnantajan edellyttämän tartuntatautilain 48 §:n mukaisen arvion soveltuvuudesta tehtävään sekä huumetestin. Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Kirjallisia hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 328813.

Savonlinna 13.1.2021

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat
vs. osastonhoitaja Anna-Liisa Partanen, p. 044 417 3424 tai
ylihoitaja Kirsi Matikainen, p. 044 417 3972.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi.

Radiologia
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 43 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.