Röntgenhoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 8.3.2021 klo 15.00 mennessä

2 RÖNTGENHOITAJAN sijaisuutta

ensisijaisesti kesälomakaudelle. Myös pidemmät sijaisuudet ovat mahdollisia. Tehtävien kesto määräytyy sopimuksen mukaan.

Tehtävien sijoituspaikkana on Lapin keskussairaalan radiologian osasto Rovaniemellä. Osastollamme työskentelee reilut 40 henkilöä tehden natiivi-, isotooppi-, mammografia-, tietokonetomografia-, ultraääni-, läpivalaisu-, verisuoni- ja magneettitutkimuksia. Röntgenhoitajan toimia osastollamme on 31. Käytössämme on Esko potilastietojärjestelmä ja neaRIS tuotannonohjausjärjestelmä.

Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä röntgenhoitajan pätevyys. Tehtäviä voivat hakea myös röntgenhoitajaopiskelijat.

Odotamme, että sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät tiimityötaidot. Ammattilaisena pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen, opiskelijana sinulla on vahva tahto kasvaa ammattilaiseksi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitulla on 1-4 kuukauden koeaika, sijaisuuden keston mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuvantamisen osastonhoitaja Jonne Karanta, 040 738 6103 tai ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340. Sähköpostitse jonne.karanta@lshp.fi tai virva.salo@lshp.fi.


Rovaniemellä 18.2.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Kuvantamisen osastonhoitaja Jonne Karanta, 040 738 6103 tai ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340. Sähköpostitse jonne.karanta@lshp.fi tai virva.salo@lshp.fi.

Sairaanhoidollisten tukipalveluiden tulosalue, Radiologia
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!