Röntgenhoitaja - Kangasalan kaupunki

HAEMME RÖNTGENHOITAJAA KANGASALAN SOSIAALI- JA TERVEYSKESKUKSEEN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Röntgen on osa Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen vastaanottopalveluja. Työhön sisältyy natiivi- ja ultraäänitutkimuksia. Kuvauksia toteutetaan myös päivystyksenä. Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä ja kuuluu säteilyluokkaan B.

Toimit toisen röntgenhoitajan kanssa osana moniammatillista tiimiä ja hoidat kaikenikäisiä potilaita. Arvostamme hakijoissa asiakaslähtöisyyttä, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavista tehtävistä perusterveydenhuollossa.

Tarjoamme sinulle kivat työkaverit, monipuolisen ja haastavan tehtävän. Perusterveydenhuollon potilaiden hoito on mielenkiintoista sekä haasteellista. Lupaamme hyvä perehdytyksen hyvässä porukassa.

Kelpoisuusehtona on röntgenhoitajan tutkinto (AMK). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta. Työaikamuotona on yleistyöaika. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
p. 040-8062160
krista.hofmann@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
p. 040-8062160
krista.hofmann@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat