test
Röntgenhoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 3.2.2022 klo 15.00 mennessä


RÖNTGENHOITAJAN SIJAISUUS


Sijaisuus kestää vähintään 31.12.2022 saakka ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän sijoituspaikkana on Lapin keskussairaalan radiologian osasto Rovaniemellä. Osastollamme työskentelee reilut 40 henkilöä tehden natiivi-, isotooppi-, mammografia-, tietokonetomografia-, ultraääni-, läpivalaisu-, verisuoni- ja magneettitutkimuksia. Osa työajasta on mahdollista työskennellä sonograaferina. Röntgenhoitajan toimia osastollamme on 31. Toiminnan laajentuessa mm. toisen magneetin valmistuttua (2022) tarvitsemme myös lisähenkilökuntaa.

Käytössämme on Esko potilastietojärjestelmä ja neaRIS tuotannonohjausjärjestelmä.

Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä röntgenhoitajan pätevyys.

Odotamme, että sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät tiimityötaidot. Ammattilaisena pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulla on 4 kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuvantamisen osastonhoitaja Jonne Karanta, 040 738 6103 tai ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340. Sähköpostitse jonne.karanta@lshp.fi tai virva.salo@lshp.fi.


Rovaniemellä 20.1.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuvantamisen osastonhoitaja Jonne Karanta, 040 738 6103 tai ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340. Sähköpostitse jonne.karanta@lshp.fi tai virva.salo@lshp.fi.

Lisätietoja

Sairaanhoidollisten tukipalveluiden tulosalue, Radiologia

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat