Skip to main content
test

Haemme Janakkalan kunnan palvelukseen

RÖNTGENHOITAJAA

Haemme Janakkalan terveyskeskuksen röntgeniin laillistettua röntgenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen. Suunniteltu työpiste on Turengin terveysasemalla.

Röntgenimme toimii ajanvarauksella. Käytössämme on TeleQ takaisinsoittojärjestelmä. Potilastietojärjestelmänämme on Lifecare. Röntgenhoitajan työnkuvaan kuuluu natiivikuvantaminen ja ultraäänivastaanotolla radiologin avustaminen. Yksikkö on digitalisoitu.

Haemme röntgenhoitajaa pieneen kahden työntekijän yksikköön tuomaan oman osaamisensa, persoonansa ja energiansa työyhteisön ja asiakkaiden käyttöön, jossa ammattiylpeät, innostuneet, toisiaan tukevat ja huomioivat työkaverit työskentelevät rennon iloisessa työilmapiirissä. Vastuullisella, itsenäistä työtä pelkäämättömällä työntekijällä tulee olla myös asenne kohdallaan ja joustavana pystyä työskentelemään sekä pari- että tiimityössä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2553,06 €/kk.


Ota yhteyttä työnkuvasta tai muista siihen liittyvistä yksityiskohdista: Palvelupäällikkö Marjo Kuikka, puh 03 6801 440 tai Röntgenhoitaja Minna Hanka, puh 050 363 9914 tai etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi-palvelun kautta 15.8.2022 klo 12.00 mennessä.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi ja www.facebook.com/janakkalankunta.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/janakkalan-kunta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Marjo Kuikka, puh 03 6801 440 tai Röntgenhoitaja Minna Hanka, puh 050 363 9914 tai etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 13 B, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat