Skip to main content
test
Röntgenhoitaja - Akaan kaupunki

Haemme Akaan Hyvinvointikeskukseen määräaikaiseen sijaisuuteen röntgenhoitajaa.
Toivomme että voit aloittaa mahdollisimman pian. Sijaisuus aloitetaan heti sopijan työntekijän löydyttyä.

Röntgenissä työskentelee kaksi röntgenhoitajaa. Röntgenosastolla on uudet kuvantamislaitteet.
Röntgen on auki arkipäivisin 8.00-16.00, paitsi torstaisin 8.00-14.00.

Röntgenhoitajan tehtäviin kuuluu natiiviröntgentutkimukset, ortopantomografiatutkimukset sekä röntgenlääkärin avustaminen ultraäänitutkimuspäivinä. Työ sisältää myös ajanvarauksien hoitamista puhelimitse.

Arvostamme aktiivista työotetta, yhteistyökykyisyyttä, joustavuutta ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Edellytämme kykyä työskennellä itsenäisesti ja kehittämismyönteistä asennetta.

Tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukaista röntgenhoitajan kelpoisuutta. Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ ja 48a§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Osastonhoitaja Anu Beadle, anu.beadle@akaa.fi. Puh.040 335 2600

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Terveydenhuolto, Avosairaanhoito

Akaa on 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuutemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Toimintaamme ohjaa Sujuvan arjen Akaa -kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Akaa kuuluu Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 950 työntekijää.

Akaa tuottaa perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on noin 21 200.

Akaan hyvinvointikeskus tarjoaa sekä terveydenhoidon että sosiaalihuollon lähipalveluita kuntalaisille. Hyvinvointikeskus on moniammatillinen työympäristö, joka sijaitsee 5 min. kävelymatkan päässä rautatieasemalta.


Osoite: Torkontie 2, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat