Skip to main content
test
Röntgenhoitaja: isotooppilääketiede, Joensuu (id6022) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 31.8.2022 mennessä kaksi (2) RÖNTGENHOITAJAN tehtävää

Kuvantamiskeskuksen kliinisen fysiologian ja neurofysiologian yksikössä, lääketieteellisen isotoopin erikoisalalla.

Työhön kuuluu Isotooppilääketieteentutkimuksiin liittyvät tehtävät (SPET-TT ja PET-TT kuvantaminen, radiofarmasia-työskentely sekä luuntiheysmittaukset). Röntgenhoitajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä yksikön muiden ammattiryhmien kanssa. PET-TT kuvantamisen osalta työskentelemme yhteistyössä kuvantamiskeskuksen toisen yksikön, röntgenin, työntekijöiden kanssa. Toteutamme isotoopin kuvantamista monipuolisella valikoimalla SPET-TT- ja PET-TT-tutkimuksia. Työskentely yksikössämme on päivätyöluonteista arkipäivisin.

Lisäksi etsimme röntgenosastollemme röntgenhoitajia kolmivuorotyöhön.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa! Tehtävään annetaan yksilöllinen perehdytys.

Odotamme sinulta aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Työskentely vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä taitoa toimia niin itsenäisesti, kuin moniammatillisestikin.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia Röntgenhoitajan tehtävässä. Myös loppuvaiheen röntgenhoitaja opiskelijat huomioidaan.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2550,39 euroa/kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti.

Tehtävät täytetään heti sopivien röntgenhoitajien löydyttyä ja tehtävissä on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kysy lisätietoja osastonhoitaja Päivi Tirkkonen p. 013 330 3973, paivi.tirkkonen@siunsote.fi , palvelupäällikkö Satu Rantala p. 013 330 3131 satu.m.rantala@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 28.3.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6022
  • 28.3.2022 - 31.8.2022 23:59
  • KuntaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat