test

Röntgenhoitaja isotooppiyksikkö, Kotka

Hakuaika päättyy  30.4.2024 23:59

Röntgenhoitaja, tervetuloa ammattitaitoiseen ja tiimityötä arvostavaan joukkoomme Kymenlaakson keskussairaalan isotooppiyksikköön!

Haemme nyt innostunutta ja kehitysmyönteistä röntgenhoitajaa vauhdittamaan toimintaamme uuden SPET-TT-laitteen saavuttua sairaalaamme. Meillä panostetaan avoimeen ilmapiiriin, jossa jokaisen panosta arvostetaan. Haluamme olla edelläkävijöitä alallamme ja tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa.

Tehtäviisi isotooppiyksikössä kuuluvat gammakameralla tehtävät tutkimukset, potilastyöskentely, puhdastilatyöskentely sekä radiojodihoitojen antaminen. Yksikkö on uusi ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan työtapojen kehittämiseen. Työ on päivätyötä.

Aikaisempi kokemus isotooppityöstä on plussaa, mutta tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä alalla. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi ja meillä sinun on mahdollista kehittyä alan huippuosaajaksi rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä!

Kiinnostuitko? Voit kysyä työstä ja tiimistä lisää tulevalta työkaveriltasi Noalta. Noan tavoitat parhaiten sähköpostilla (noa.harju@kymenhva.fi).

Kelpoisuusvaatimuksena on röntgenhoitajan tutkinto sekä sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus (Valvira). Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito vaaditaan. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Meille Kotkaan on helppo tulla! Kymenlaakson keskussairaala sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kotkasta löydät monipuolisia asuinalueita, rauhallista elämänrytmiä, kattavan palveluverkoston ja luonnonläheisyyttä upeissa merellisissä maisemissa. Tervetuloa Kymenlaaksoon!

Odotamme kuulevamme sinusta pian! Aloitamme haastatteluja hakuajan kuluessa sekä teemme valintoja heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Palveluesimies Laura Lankinen

Puh. 040 1858916

laura.lankinen(at)kymenhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan