Skip to main content
test
Röntgenhoitaja, keikat ja lyhyet sijaisuudet - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Pystytkö toimimaan potilaan parhaaksi muuttuvissa tilanteissa, joustavasti ja nopeasti? Hallitset radiologian tekniikkaa ja sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä. Haluat kehittyä osaajana ja toimia työyksikkösi parhaaksi. Tule osaksi radiologian huipputiimiä. Lähettämällä hakemuksesi jo tänään olet mukana saamassa tietoa avautuvista työtarjouksista. Pyydämme hakijoita haastatteluun yksiköistä tulleiden työtekijätarpeiden mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Röntgenhoitaja opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Kaikilta hakijoiltamme tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut tiedot oikeiksi. Ota siis mukaasi alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoiden tulee tuoda haastatteluun mukaan oikeaksi todistettu opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa, suoritetut opintopisteet sekä ensiapu suoritus.Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työ- ja haastattelutilannetta voit tiedustella: OYS rekrytointipalvelut p. 08 315 4344 ti-to klo 13-15 tai sähköposti: rekrytointi@ppshp.fi.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Rekrytointipalvelut

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat