Skip to main content
test
Röntgenhoitaja, kuvantamisen aluepisteet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Hei vastavalmistunut tai jo kokeneempi röntgenhoitaja! Oletko kiinnostunut työskentelemään erityisesti päivätyössä natiivi- ja hammaskuvausten parissa terveyskeskuksissa? Haluaisitko työskennellä monipuolisessa työyhteisössä, hyvissä työtiloissa ja ajanmukaisella laitekannalla? Hae töihin meille SataDiag kuvantamiseen.

Etsimme yhtä röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään erityisesti terveyskeskuk-siemme kuvantamisiin Porissa, Kankaanpäässä, Harjavallassa ja/tai Ulvilassa. Työ voi sisältää myös työskentelyä Satasairaalan kuvantamisessa. Työ on päivätyötä arkisin.

Tarjoamme innostavan työyhteisön lisäksi huolellisen perehdytyksen eli sinun ei välttämättä tarvitse olla vielä kuvantamisen vankka ammattilainen. Työtehtävät ovat monimuotoisia ja vaihtelevia. Tarjoamme aktiivisesti hyviä kouluttautumismahdollisuuksia sekä erinomaiset mahdollisuudet osaamisesi kehittämi-seen. Käytössämme on esimerkiksi Epassi (kulttuuri, hyvinvointi ja Flex), monipuoliset perheystävällisen työpaikan käytännöt, kuntosali sekä alennuksia yhteistyökumppaneille. Viemme kuvantamista aktiivisesti ja laaja-alaisesti yhdessä eteenpäin.

Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, kehittämismyönteistä asennetta työhön sekä yhteistyökykyä. Kokemus röntgenhoitajan työstä perusterveydenhuollossa ja/tai erikoissairaanhoidossa katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on röntgenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytoin-ti@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§ ja 48a§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja (Satasairaala) Saija Nuotiomaa puh. 044 707 7450 (lomalla 25.7-14.8.22)
osastonhoitaja (aluepisteet) Mari Lammentausta puh. 050 473 5207 (lomalla 11-24.7.22)
ylihoitaja Karoliina Lohikoski puh. 050 349 5991 (lomalla 11-24.7.22) tai sähköposti etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Lisätietoja

Liikelaitos SataDiag, Kuvantamistoiminta

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat